Beste lezers,

Met dank aan de domheid van de US Democraten is hun blootstelling door eigen toedoen een feit.
De Heksenjacht op Donald J Trump, heeft zijn climacus wel bereikt met alle valselijke verzonnen leugens, wat een ernstige misdaad is tegen Trump en de bevolking van de US.


Een kleine groep belanghebbende voor Pay for Play hebben in uiterste paniek hun eigen ondergang versneld, dit had Trump en de patriotten nooit zo mooi kunnen doen als dat de Democraten het zelf hebben gedaan.


Menselijke zwakheden door een te groot EGO bij een kleingeestige verschijning komen zo aan het licht.


Vragen die niet gesteld mogen worden in een hoorzitting doet me denken aan 1933 de opkomst van Hitler en de Nazi’s, die zo een heel Duits volk misleid hebben met leugens en propaganda.
De naam van de klokkenluider (Je-weet-wel, Hij-Die-niet-genoemd-worden) Eric Ciaramella, maar is wel door Schiff ongewild bekend gemaakt in zijn geestdrift om een coup tegen POTUS te kunnen plegen in zijn officiële stukken.


Deze fout heeft hij hersteld door deze Naam te verwijderen, maar naar mijn bescheiden mening we Adam Schiff nu zelf als klokkenluider kunnen beschouwen.


Hij is niet onpartijdig, en een onderdeel van de fraude en laster tegen POTUS, om de Fascisten NWO agenda te redden.


Het hele verhoor van getuigen die geen getuigen waren was een schaamvertoning.
Lt Col. Vindman die als getuigen geen naam Eric Ciaramella bekend mag maken, laat duidelijk zien uit welk hout hij gesneden is.


Een zielige man die als kind blijkbaar veel gepest is, en in het Leger naar boven gelikt heeft en naar onder getrapt, enkel om carrière te maken op kosten van anderen voor het eigen EGO te laten genieten.


Dan de Huidige praatgrage Ambassadeur die uit ijdelheid zoveel verteld heeft om het extra goed te doen, waarbij hij is vergeten tegen wie hij sprak.


Adam Schiff die enkel selectief kan luisteren geeft tijdens de zitting aan journalisten van CNN door dat ze het bewijs hebben tegen Donald J Trump, dit terwijl deze Ambassadeur opzettelijk verkeerd geïnterpreteerd wordt om de afzetting van Trump te ondersteunen.


Als het niet zo ernstig was zou het een mooi blijspel kunnen zijn, want alle commotie die de Democraten hebben opgeroepen, komen terug door hun daden uit het verleden.


Zij zijn diegene die corruptie en landverraad hebben gepleegd en de bevolking jaren hebben misleid met hun verontwaardigde hypocriete beweringen.


Als de MSM media niet met de waarheid komt, waar is deze dan zelf te vinden in hooiberg van informatie van over de hele wereld.


Alle leugens aan het adres van Rusland en Putin, worden met de overdracht van een voedbal aan Trump aangeboden, wat betekend dat hij nu aan de bal is om het spel uit te spelen, door het verraad van de Deep State naar buiten te brengen.


Dit is een zulk leugenachtig spel dat de paniek van de Deep State puppets zo hoog is, dat ze hun eigen verhaal niet meer onder controle hebben, door dom te acteren op hun eigen leugens om gezichtsverlies tegen te gaan pakken daarom anders uit als ze gehoopt hadden.


De valse beschuldiging tegen Donald J Trump over zijn telefoongesprek met PM Ukraine Volodymyr Zelenski dat door Vindman aan Eric Ciaramella is gelekt, komt bij Adam Schiff terecht of zelfs in opdracht van hem, om een fake hoorzitting te organiseren om Trump af te kunnen zetten als gekozen president.


Dit is een staatsgreep naar de macht om eigen criminele activiteiten uit het verleden verborgen te houden van de Deep State Globalisten Nazi’s die zich zelf hebben verrijkt op kosten van de belasting betaler van over de hele wereld.


De armste bevolking uit Europa (Ukraine) is door de Bilderberg globalisten uitgekozen om het nieuwe Israël te worden, en schandalig misbruikt, vermoord en onderdrukt in naam van de Obama regering, EU, UN, IMF, George Soros, FED en ECB.


Genocide (9/11,  3/11,  MH370 / MH17) uit naam van de Globalisten Schijn-Democratie, alle middelen waren geoorloofd, om de NWO agenda uit te rollen, om de wereld bevolking tot slaaf te maken door machtshonger van Archonten uit de wereldpolitiek.


Men verwijt Trump dat hij een opponent wil uitschakelen in de verkiezingsstrijd Joe Biden, Echter Joe zijn grootste vijand is zijn eigen perverse verknipt EGO.


Onder het verrotte Obama regime kon hij ongestraft de perverse viezerik spelen, en mensen onder druk zetten om het onderzoek naar zijn zoon Hunter te stoppen op dwang van het tegen houden van financiële hulp.


De ongenuanceerde uitspraak van Donald J Trump, Grijp haar bij het poesje heeft hij zijn leven lang al letterlijk gedaan, door zijn zoon als stroman te gebruiken om het geld wit te wassen van hun Pay for Play geld via de US en het IMF, is Joe en Hunter Biden hun situatie onhoudbaar geworden.


Door de commotie die door het gesprek met Volodymyr Zelenski is ontstaan, vraagt nu Volodymyr Zelenski voor een onderzoek naar de fraude gelden die aan de stromannen van de Democraten zijn betaald.


Hierdoor kan men Trump niets meer verwijten, maar zal er volgens een overeenkomst uit 1999 onder het Bill Clinton presidentschap invulling gegeven gaan worden aan dit verzoek.


Het valselijk opgetuigde FISA beschuldiging tegen Donald J Trump, en het daaruit volgende Robbert Muller Rapport, geven aanleiding om de valse beschuldiging in een strafzaak tegen de mensen die opzettelijk voor politiek gewin en eigenbelang hun misdaad organisatie in stand te houden, te gaan vervolgen voor hun misleiding met alle daar uit voortkomen de misdaad feiten.


Als het DNC een bedrijf was geweest, waren ze allang door wanbeleid failliet geweest, maar door de connectie met de Bankiers van de FED en Soros hebben zolang stand kunnen houden.


Aan hun spel van heers en verdeel komt nu een einde, waarbij de overige Bilderberg Cabal politieke Elite niet kan en zal ontkomen.


Het kan niet zo zijn dat de Deep State in de US uitgeschakeld wordt, en de rest van de wereld nog gebukt zou moeten gaan onder het juk van de NWO fascisten en EU puppets.


Dit zou niet volgens de doelstellingen zijn van GESARA, waardoor de RV en GCR misbruikt kunnen worden door de overgebleven Cabal leden in de wereld politiek.


De wereld Elite wordt intoom gehouden door chantage van hun perverse gedrag en misdaden, op basis van onthullingen.


De Pedofiele Elite die zich hebben laten vangen door Jeffrey Epstein die als Mossad en CAI bedrijfsleider alles heeft vast gelegd om de chantage mogelijk te maken, is de sleutel tot verdere acties om de Cabal voor eens en altijd uit te schakelen.


We kunnen in navolging van Prins Andrew, meerdere Elite (ca 1000) hun ondergang gaan waarnemen in de zeer nabije toekomst.


We hebben met z’n alle toegeleefd naar dit moment, wat onze toekomst ten goede enorm zal veranderen voor de hele mensheid.


Elite die aan de ziekte KURU leiden zullen niet lang meer te leven hebben, en al helemaal niet als ze geen Adrenochrome meer krijgen, (HRC en Merkel). 


https://en.wikipedia.org/wiki/Kuru_(disease) om hun verjongende bloed therapie te stoppen. https://en.wikipedia.org/wiki/Adrenochrome


 

Het is dus geen optie om de overige Cabal te laten overleven als onze levens daar mee bedreigd worden omdat ze een Satanische sekte zijn die ons wil vernietigen.


 

De eerste actie die we doen is het niet meer luisteren naar alle leugens en propaganda van de Cabal en Deep State MSM media, hiermee verliezen ze de controle over onze beeldvorming en kunnen ze ons gedrag niet meer manipuleren, daar we hun niet meer vertrouwen.


 

Het instorten van het huidige Monetair Systeem, zal de macht weghalen bij de Centrale banken en hun politici handlangers die hun ziel verkocht hebben voor eigenbelang en machtshonger door Elite Psychopaten.

 


Er worden al heel lang datums geroepen wanneer de massa arrestaties beginnen, maar bedenk dat het een spel is tussen goed en kwaad, waarbij de omstandigheden telkens een andere wending nemen.

 


Op het moment dat het FISA rapport vrijgegeven worden, zullen ook de zwakke schakels de overige Cabal Deep State schurken verraden.


 

In deze hectiek heeft de Cabal Deep State geen tijd meer om de RV / GCR nog langer te saboteren.

We hebben als mensheid lang op de bevrijding moeten wachten, hebben het zelf moeten doen, om onze wilsbekwaamheid weer op te eisen en ons niet langer laten dicteren door ons bewust te worden van de ongewenste situatie waar we ons in bevinden.


 

De politieke vernietigende Agenda tegen de wereldbevolking is door Trump en de wereldwijde patriotten gestopt.


 

Agenda 21 die door Prins Bernhard von Lippe in 1992 in Rio de Janeiro via de PVDA partij van Nederland, om 90% van de mensheid te vermoorden, moet duidelijk maken dat de rotte appels in de hoogste kringen gezocht moeten worden.


 

Als misdadigers een land besturen onder de frase van Democratie, om hun eigen Agenda door te drukken tegen de wil van de bevolking, kunnen we stellen dat we in een Kleptocratie leven waar we als handelswaar worden verhandeld aan de hoogste bieder. (handel in onze geboorte akten, waarbij ons belasting nummer het polis nummer voor het Vaticaan in Rome is als begunstigde)


 

Dit was enkel mogelijk door een Fiat Geldsysteem, wat nu vervangen gaat worden door waarde gedekt geld via Goud en overige grondstoffen, die wel een tegenwaarde hebben voor de QFS werking.

 


Laten we positief blijven en hopen dat deze kerstmis een geschenk voor de hele mensheid mag zijn, onverschillig welke religie, want Vrede en Welvaart hebben we allemaal verdient.

 

Dominantie of onderdrukking in welke vorm dan ook, zullen niet getolereerd worden in de nieuwe toekomst van de wereld en mensheid, op straffe van buitensluiten door de QFS.


 

Amerika is voor de Amerikanen, Europa voor de Europeanen, Afrika voor de Afrikanen, de Islam aanhangers  hebben hun eigen Landen waar ze hun religie in praktijk kunnen brengen zonder de wereldvrede te ondermijnen.

 


De Wereld bevolking heeft een tijdnodig om te herstellen van de misdaden die tegen hun is gepleegd.


 

Moslims in het bijzonder zijn het slachtoffer geweest van de geopolitieke Cabal Agenda om zo iedereen tegen elkaar op te zetten.


 

Als we door gaan krijgen dat Religie is gebruikt om ons te indoctrineren kunnen we stellen dat het erger was als de atoom bom, die als massa vernietiging heeft gediend.


 

Behandel iedereen met het zelfde respect waar je zelf ook mee behandeld wenst te worden, en geeft de toekomst een eerlijke, oorlog vrije toekomst, zonder opgelegde misplaatste Haat.

 

Reacties